Follower

ITS ME! =)

Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, January 24, 2012

STORY AT THE PUBLIC

Assalammualaikum..
dan salam sejahtera.

okehh.. aku sebenarnye nak cite pasal kawan-kawan baru aku..
ini dia.. kesahnya bermula di sini..

Pade mulenye..
aku ade due orang kawan..

1. Nurul Hanis
2. Roshairunnisa

kitorang selalu lepak kat public asrama..
then satu hari..

kitorang bertige (termsk aku)
lepak la kat public tu.. time tu kitorang je ade. Aku ngan Ros ni memang gile sikit..
dok main public kat situ. Cakap ngan public. =_='
dah macam orang gile dah.. but we don't care. kitorang nak hiburkan hati je..
so its okeh ar..

dan dan la time tu ade due orang minah ni duduk kat kawasan public tu.

1. Maheran Amel
2. Nazatul Aqilah

diorang duduk je kat depan kitorang.
semue diam. tetibe, aku ni tak reti dok diam..  =P
aku ambik public tu then cakap sorang-sorang..

hehehe.. ape agi.. diorang semue gelak arr..
include Maheran and Aqilah.

then, from that time lar kitorang jadi kawan baik..
ehehe
seronok wehh kawan ngan diorang nih..
ini dia senarai nama kawan-kawan aku kat skola.. (nickname skali)

1. Maheran (Si Garang/ mk ck pekak)
2. Roshairunnisa (Rosmah)
3. Aqila (Ratu Biskut)
4. Aisyah (Drakula)

but, after this sorang daripade 4 ni nak blah dari skola..
die dapat tawaran ke MRSM.


AISYAH SI DRAKULA


kite doakan die berbahagia di skola barunya ..
-_-

so.. thats it for now.. thanks for reading.


SEE YOU AGAIN!!!



No comments: