Follower

ITS ME! =)

Lilypie Kids Birthday tickers

Saturday, March 17, 2012

CUTI SKOLA DAH NAK HABIS






Assalammualakum..

Semenjak dua menjak ni.. saye rase macam malas je nak update blog..
but kalau saye tak update blog ape saye nak buat untok menghilangkan stress ni..
=='

Er.. btw, sedihnye.. cuti skola dah nak habis.. ==' dah lah esok kene balek hostel.. kalau saye ni duduk rumah takpe jugak..  (kalau saye duduk rumah, tak kesah pun cuti habis) er.. malas la nak balek hostel lagi.. memang la banyak kawan.. but, omg.. banyak masalah duduk hostel ni..

after this memang jarang la dapat cuti sampai 1 week kan.. =='
kalau cuti pun.. sabtu ahad je.. aisehh.. nak tunggu sampai hujung tahun??
memang sedih ar kan.. hmm..

1 week ni pun tak ke mane sangat.. duduk dalam rumah je.. ==' omg.. rase macam pendek je cuti seminggu ni.. pejam celik pejam celik.. dah hari Sabtu.. keje skola jangan cite ar kan.. mesti la blom siap..
tensen ar.. cube ar bagi 1 month ke cuti.. beh sket.. huhu (ini contoh pelajar yg mintak penampar)
haha..

btw, honestly.. saye tak puas lagi duduk rumah..

i miss my mom,
i miss my dad,
i miss my sisters,
i miss my brother...

omg, how can i chase away this feeling??
tell me how.. ofcoz i can't.. ==' grrr...
i feel like i want to cry..

dah la cuti 1 week ni, ade akak saye sorang je kat rumah. (yg baru abis form 5)
hari-hari dok ngadap muke die jek.. aisehh..  =='
hehe.. saye nak sume adik beradik saye ade.. baru meriah.. takde la sunyi macam ni..
saye cakap sorang-sorang je.. takde sape nak layan..
boring.. i am getting boring.. arghh..

ok ar.. dah cukup panjang saye membebel.. kan? huhu..

TAKE NOTE: Saye masih tak puas duduk rumah lagii!! tak mau balek hostel! ngakk sama sekali!!

~THANKS FOR READING~
meh saye sedekahkan senyuman sket ^___^



No comments: