Follower

ITS ME! =)

Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, March 15, 2012

~KOSONG~





Assalammualaikum..

lame sudah aku tak update blog ini. haihh.. =='
malas sangat.. ermm.. well lets cite pasal MASALAH PERSAHABATAN.. er.. cenggini ar.. firstly, kalau sape yang terbace tu, terase.. mintak maap le ye.. hehehe..

Aku ni pon dah lame tak update blog sebab masalah tu ar.. mane taknye kan.. aku ni dahla duduk kat hostel.. dengan kawan-kawan skali.. kami duduk satu bumbung.. kan.. hostel la katekan.. then bile ade masalah cenggini.. takkan tak frust pulak kan..

i admit it, since sekolah rendah lagi memang selalu ade masalah persahabatan ni.. but, kite tinggal asing-asing, kalau jumpe pon kat skola je.. tak jadi masalah.. takde la frust sngat.. ni.. omg.. malas la nak cakap agi... kalau yang tak berhati perut tu.. diorang salah cakap orang lain pulak..

ikotkan hati yang berduka ini.. nak aje aku pindah sekolah lain.. lantak la elite ke tak elite ke... gi mampuih dengan semua itu.. aku nanyi lagu Najwa Latif kang.. hahaha dah la title post ni KOSONG..
wekk.. hehe

okey la.. sampai sini aje kay.. malas nak tulis agi.. huhu
chow!

!THANKS FOR READING!



No comments: