Follower

ITS ME! =)

Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, March 16, 2012

~PERASAN JE LEBIH~

Assalammualaikum..

Ehem ehem.. hari ni tetibe pulok rase nak mengupdate blog..
Err.. hari ni nak cite pasal ape pulok ek?
Haaa.. tau dah.. ape kate kite cite pasal PERASAN?

oh my, perasan ni la perkara yang paling bahaya tau.. hmm.. gini ha citenye..
ade sorang minah ni, Cik Nona, die ade due orang kawan.. Cik M ngan Cik K
Ehem ehem.. al kisahh..  (ini kisah benar lorhh)

Cik Nona : M, K, jom teman aku pegi kafe..
M&K      : Ermm.. ye la Nona.. jom..

nak dijadikan cerite.. si Nona dan kawan-kawannye duduk di asrama.. time diorang jalan tu gini..
padang <-----M, K, Nona -----> dorm budak laki

al kisah ^___^

Abg B      : Heyy.. budak yang tepi sane tu...
Cik Nona : Omg, omg!! die cakap aku laaa.. weh weh tolong tolong~ aaa >.< (muke gedik)
M            : (dalam hati) minah ni asal? abang tu cakap aku.. bukan kau.. bongong tol -..-  (muke selamba)

bile dah sampai kat kafe...

Cik Nona : hakhakhak.. hensem jugak ek abang yang tego aku tadi tu?? huhu
M&K      : Emm.. ye la..

M&K ni pon malas nak melayan.. al kisah ^___^

TAKE NOTE: Ini kisah benar ok! eden tak nipo lorhh

Trimas kerana Sudi membaca 
#meh saye sedekahkan senyuman sikit ^___^


No comments: